Workshop

Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii paže a ruky

Kód akce:5015
  
Datum konání:23. - 24. 11. 2023
Místo konání:fyzio P, Klatovy
Začátek-konec:čt 13:00 - 16:30, pá 8:30 - 16:30
  
Školitel:Ing. Dana Švestková, Ph.D., Bowen centrum Poděbrady
Určeno pro:maséry, fyzioterapeuty, lékaře, trenéry, sestry
Cena:3300 Kč
Rozsah:15 výukových hodin
Myofasciální technika podle Bowena pracuje se svaly, nervy, šlachami, vazy a především fasciemi. Působení je nejen lokální, ale také celkové - pomáhá tělu vrátit se k původnímu dobrému nastavení organismu. Přeneseně nebo i přímo ovlivňuje vnitřní orgány. Podporuje tělo v dořešení odložených problémů. Technika je vhodná také jako prevence u sportovců, jako akutní zásah při spasmech z námahy apod.

Problémy s rukama se dnes nevyhýbají nikomu - mají je ti, kteří pracují u PC i ti, kteří se rukama živí. Paže a ruka je nejčastěji používané ošetření, které v dnešní době potřebuje každý. Na tomto kurzu se naučíte, jak rychle pomoci při: brnění v prstech, karpálních tunelech - a to skvěle, tenisových loktech, golfových loktech, epikondylitidě, písařských křečích, přetížených rukou - bolesti všude a nikde..., zánětech šlach kdekoliv v rukách, bolestech lokte, bolestech zápěstí od myši a to není vše. Tato aplikace výrazně zlepšuje odezvu na rehabilitační cvičení. Zrychluje regeneraci a hojení.

Praktická část:
Komplexní ošetření měkkých tkání souvisejících s funkcí paže a ruky.

Kurz je nabitý spoustou praktických věcí a není vůbec jednoduchý - k dispozici proto budete mít i výuková videa všeho, co se naučíte. Tento kurz je speciální v tom, že výjimečně obsahuje i polovinu hlavního kurzu, který pokrývá potíže od lopatek, přes ramena a krk. Umožňuje tak přihlásit se i těm, co zatím neabsolvovali hlavní kurz Bowenovy techniky, který je jinak povinný jako první. 

Po zaplacení mají účastníci možnost dostat v ceně kurzu přístup k výukovému videu Základní hmaty.


Přihlášky uzavřeny!
Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii paže a ruky
 
 

FyzioP - Petra Vondrašová
Voříškova 946/III., 339 01 Klatovy

© FyzioP - Petra Vondrašová Klatovy 2024 - všechna práva vyhrazena
Informace o zpracování osobních údajů | Informace o nakládání se soubory cookies
realizace Jaroslav Stýblo