Odborný kurz

Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii hlezna

Kód akce:5005
  
Datum konání:23. 02. 2019
Místo konání:fyzio P, Klatovy
Začátek-konec:so 8.30 - 16.30
  
Školitel:Ing. Dana Švestková, Ph.D., Bowen centrum Poděbrady
Určeno pro:maséry, fyzioterapeuty, lékaře, trenéry, sestry
Cena:1990 Kč
Akce:Při současné přihlášce na kurz Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii paže a ruky - SLEVA 300,- Kč ze součtu kurzovného. Platbu proveďte jednu s VS kódů obou akcí a částkou po odečtu slevy
Rozsah:10 výukových hodin
Myofasciální technika podle Bowena pracuje se svaly, nervy, šlachami, vazy a především fasciemi. Působení je nejen lokální, ale také celkové - pomáhá tělu vrátit se k původnímu dobrému nastavení organismu. Přeneseně nebo i přímo ovlivňuje vnitřní orgány. Podporuje tělo v dořešení odložených problémů. Vhodná je také jako prevence u sportovců, jako akutní zásah při spasmech z námahy apod.
 
Na kurzu se řeší ošetření bolestí a potíží s nártem, kotníkem, s Achilovou šlachou, patními ostruhami, křečemi v lýtkách, následné problémy s kolenem. Cílem kurzu je naučit se Bowenovými hmaty ovlivnit zúčastněné struktury měkkých tkání a umožnit tělu změnu na efektivnější nastavení dolní končetiny, eliminovat bolest a rychle získat potřebný rozsah, aby bylo možno účinně zahájit cvičení.
 
Teoretická část: Zásady ošetření, indikace hmatů, kontraindikace, princip působení hmatu. Vliv ošetření Bowenovou technikou na funkci dolní končetiny z pohledu moderní fyzioterapie
Praktická část: Bowenovou technikou lze několika hmaty bez dřiny pomoci tělu dysbalanci vyrovnat, nebo aspoň zlepšit. Při cíleném zásahu lze potřebné struktury velmi účinně relaxovat nebo naopak facilitovat.  Důraz je kladen na precizní zvládnutí základního hmatu. Následuje nácvik základní sestavy pro hlezno.

Po zaplacení mají účastníci možnost dostat v ceně kurzu
přístup k výukovému videu.

Kapacita naplněna!
Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii hlezna
Ikona PDF
Popis akce

Dokument PDF

 
 
 

FyzioP - Petra Vondrašová
Voříškova 946/III., 339 01 Klatovy

© FyzioP - Petra Vondrašová Klatovy 2024 - všechna práva vyhrazena
Informace o zpracování osobních údajů | Informace o nakládání se soubory cookies
realizace Jaroslav Stýblo