Odborný kurz

Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii paže a ruky

Kód akce:5004
  
Datum konání:22. 02. 2019
Místo konání:fyzio P, Klatovy
Začátek-konec:pá 8.30 - 16.30
  
Školitel:Ing. Dana Švestková, Ph.D., Bowen centrum Poděbrady
Určeno pro:maséry, fyzioterapeuty, lékaře
Cena:1990 Kč
Akce:Při současné přihlášce na kurz Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii hlezna - SLEVA 300,- Kč ze součtu kurzovného. Platbu proveďte jednu s VS kódů obou akcí a částkou po odečtu slevy.
Rozsah:10 výukových hodin
Myofasciální technika podle Bowena pracuje se svaly, nervy, šlachami, vazy a především fasciemi. Působení je nejen lokální, ale také celkové - pomáhá tělu vrátit se k původnímu dobrému nastavení organismu. Přeneseně nebo i přímo ovlivňuje vnitřní orgány. Podporuje tělo v dořešení odložených problémů. Technika je vhodná také jako prevence u sportovců, jako akutní zásah při spasmech z námahy apod.

Problémy s rukama se dneska nevyhýbají nikomu - mají je ti, kteří pracují u PC i ti, kteří se rukama živí. Paže a ruka je nejčastěji používané ošetření, které v dnešní době potřebuje každý. Na tomto kurzu se naučíte, jak rychle pomoci při: brnění v prstech, karpální tunely - a to skvěle, tenisové lokty, golfové lokty, epikondylitidy, písařské křeče, přetížené ruce - bolesti všude a nikde..., záněty šlach kdekoliv v rukách, bolesti lokte, bolesti zápěstí od myši a to není vše. Tato aplikace výrazně zlepšuje odezvu na rehabilitační cvičení. Zrychluje regeneraci a hojení.

Praktická část: Komplexní ošetření měkkých tkání souvisejících s funkcí paže a ruky.

Kurz je nabitý spoustou praktických věcí a není vůbec jednoduchý - k dispozici proto budete mít i výuková videa všeho, co se naučíte. Tento kurz je speciální v tom, že výjimečně obsahuje i polovinu Hlavního kurzu, který pokrývá potíže od lopatek, přes ramena a krk. Umožňuje tak přihlásit se i těm, co zatím neabsolvovali Hlavní kurz Bowenovy techniky, který je jinak povinný jako první. Nikde jinde tuto možnost za tuto cenu nenabízíme. Po zaplacení mají účastníci možnost dostat v ceně kurzu přístup k výukovému videu.
Kapacita naplněna!
Aplikace Bowenovy techniky při fyzioterapii paže a ruky
Ikona PDF
Popis akce

Dokument PDF

 
 
 

FyzioP - Petra Vondrašová
Voříškova 946/III., 339 01 Klatovy

© FyzioP - Petra Vondrašová Klatovy 2024 - všechna práva vyhrazena
Informace o zpracování osobních údajů | Informace o nakládání se soubory cookies
realizace Jaroslav Stýblo